Om oss

Om oss

REPLAB SOLSIDEN

Du finner RepLab på gateplan midt i mellom Sjakk Matt frisør og Marthes Renseri (tilhører Solsiden Senter). Her kan du parkere bilen rett utenfor døra. Buss stopper også nært senteret. Både drop-in og booking er mulig.

Åpningstider mandag – fredag: 09:00 – 17:00,
lørdag: 10:00 – 16:00

REPLAB MOA

Du finner RepLab midt i «Obs-gangen» på Amfi Moa Nord (gamle Telia-lokalet). Du kan parkere bilen like utenfor (nært bussterminalen) eller i P-kjelleren og ta rullebåndet nærmest rett inn i butikken. Buss stopper også like utenfor. Både drop-in og booking er mulig.

Åpningstider mandag – fredag: 10:00 – 20:00,
lørdag: 10:00 – 18:00

VRAKPANT

Rot litt i skuffen så kanskje du finner en telefon som ikke er i bruk? RepLab gir deg nå godt betalt for din brukte mobil eller nettbrett. Eventuelle mangler fikser vi, og sørger for at telefonen igjen kommer i omløp. Greit oppgjør etter en enkel test av telefonen. Be en av våre teknikere om ett godt tilbud!

JOBBSØKNAD

Eventuelle jobbsøknader ber vi deg rette til følgende e-post: jobbmulighet@replab.no. Bruk kontaktskjemaet for andre henvendelser.

DESTRUKSJON

Uavhentede telefoner og nettbrett er et stort problem for oss, og vi gjør derfor oppmerksom på at uavhentede telefoner og nettbrett kan bli destruert om de fortsatt ligger her 3 måneder etter at ferdigmelding er sendt.