Om oss

Om oss

VRAKPANT

Rot litt i skuffen så kanskje du finner en telefon som ikke er i bruk?RepLab gir deg nå godt betalt for din brukte mobil eller nettbrett. Eventuelle mangler fikser vi, og sørger for at telefonen igjen kommer i omløp. Greit oppgjør etter en enkel test av telefonen. Be en av våre teknikere om ett godt tilbud!

DESTRUKSJON

Uavhentede telefoner og nettbrett er et stort problem for oss, og vi gjør derfor oppmerksom på at uavhentede telefoner og nettbrett kan bli destruert etter 3 måneder.

JOBBSØKNAD

Eventuelle jobbsøknader ber vi deg rette til følgende e-post: jobbmulighet@replab.no. Bruk kontaktskjemaet for andre henvendelser.

REPLAB SOLSIDEN

Du finner verkstedet RepLab Solsiden  på gateplan midt i mellom Sjakk Matt frisør og Marthes Renseri. Her kan du parkere bilen i kjelleren eller rett utenfor døra. Busser stopper også rett utenfor senteret. Drop-In eller booking mulig.

Åpningstider mandag – fredag: 09:00 – 18:00,
lørdag: 10:00 – 16:00

REPLAB ROSTEN

Du finner vårt hovedverksted på Rosten. Adressen er Vestre Rosten 85, 7075 TILLER. (Bak Circle-K) Du finner oss i trivelige lokaler med egen inngang i første etasje. I tillegg til ordinære telefonreparasjoner slik som skjermbytte og batteribytte, så er det her vi utfører mikrolodding. Du kan lese om mikrolodding en annen plass på vår nettside. Drop-In eller booking.

Åpningstider mandag – fredag:  08:00 – 16:00,
lørdag: stengt (lørdagsåpent fra september 2021)