Om oss

Om oss

VRAKPANT

Rot litt i skuffen så kanskje du finner en telefon som ikke er i bruk?RepLab gir deg nå godt betalt for din brukte mobil eller nettbrett. Eventuelle mangler fikser vi, og sørger for at telefonen igjen kommer i omløp. Greit oppgjør etter en enkel test av telefonen. Be en av våre teknikere om ett godt tilbud!

DESTRUKSJON

Uavhentede telefoner og nettbrett er et stort problem for oss, og vi gjør derfor oppmerksom på at uavhentede telefoner og nettbrett kan bli destruert etter 3 måneder. Dette til orientering.

REPARASJON UTE PÅ BEDRIFTEN

Som bedriftskunde har vi gjort det litt enklere for deg å få hjelp. Vi har derfor lansert «RepLab On-Site», der vi kan møte opp hos bedrifter for å reparere telefoner. Vi trenger 1 dags forvarsel. Nærmere info om «RepLab On-Site» får du ved å ringe oss på nummer 922 96 000, eller sende en e-post til on-site@replab.no. Du kan også bruke kontaktskjemaet.

JOBBSØKNAD

Eventuelle jobbsøknader ber vi deg rette til følgende e-post: jobbmulighet@replab.no. Bruk kontaktskjemaet for andre henvendelser.

REPLAB SOLSIDEN

Du finner verkstedet RepLab Solsiden midt inne i kjøpesenteret, på gateplan. Her kan du parkere bilen i kjelleren og du vil få en tidsbegrenset fri parkering. Alternativt stopper buss rett utenfor senteret. Drop-In eller booking mulig.

Åpningstider mandag – fredag: 09:00 – 21:00,
lørdag: 09:00 – 18:00

REPLAB VALENTINLYST

Du finner RepLab Valentinlyst sentralt inne i kjøpesenteret og på gateplan. Her kan du parkere bilen rett utenfor og du kan få en fri parkering på 3 timer. Alternativt stopper buss rett utenfor senteret. Drop-In eller booking mulig.

Åpningstider mandag – fredag: 09:00 – 17:00,
lørdag: 10:00 – 16:00

REPLAB ROSTEN

Du finner vårt hovedverksted på Rosten. Adressen er Vestre Rosten 85, 7075 TILLER. Du finner oss i trivelige lokaler med egen inngang i første etasje. I tillegg til ordinære telefonreparasjoner så som skjermbytter og batteribytter, så er det her vi utfører mikrolodding. Du kan lese om mikrolodding en annen plass på vår nettside. Drop-In eller booking.

Åpningstider mandag – fredag:  08:00 – 16:00,
lørdag: 10:00 – 14:00